'Ik geloof dat ieder persoon is geboren met talent en kan groeien.'

Jirko Bilik

Executive Coach

jirkobilik@topexecutivecare.nl

Jirko is sinds 2003 bij Top Executive Care betrokken als executive coach. Hij heeft in zijn lange carrière sleutelposities vervuld in Human Resource Management en Management Development binnen onder andere ABN AMRO. Hierdoor heeft hij een rijke ervaring in alle fasen van persoonlijke ontwikkeling en carrières van jonge professionals tot topmanagers.

Als coach is hij actief in een brede internationale consultancypraktijk en in netwerken met een ruime schakering van (familie)bedrijven en intermediairs. Jirko heeft opleidingen gedaan op economisch-juridisch gebied en in HR, waaronder het Advanced Human Resource Executive Program aan de University van Michigan. Hij is gecertificeerd in vele loopbaantools en assessments.

Over coach Jirko

Binnen Top Executive Care is Jirko als executive coach en counselor gefocust op persoonlijke ontwikkeling en carrièremanagement. Daarbij is burn-out (preventie) in toenemende mate aan de orde, ook bij jongere medewerkers.

Hij heeft ervaren dat professionals die de kans krijgen om hun leven essentieel te heroverwegen, behoefte hebben aan een onafhankelijke sparringpartner. Zelf is hij destijds in een vergelijkbaar veranderingsproces met onzekerheden, dromen en nieuwe doelen gestapt, om later als ondernemer en adviseur zijn expertise te kunnen delen met vele anderen.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
E info@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer