'Daag je zelf uit om een ander perspectief te kunnen zien en zie je leven veranderen'

Jeanine Souren

jeaninesouren@topexecutivecare.nl

Jeanine is psycholoog en als coach betrokken bij Top Executive Care. Zij heeft haar master in psychologie als uitgangspunt genomen om zich verder te verdiepen als psychotherapeut, systeemtherapeut en seksuoloog.

Ze is een ICF geaccrediteerde coach en begeleidt mensen met innerlijke vraagstukken en relationele, vastgelopen patronen. De eerste jaren van haar carrière werkte en woonde ze als expat in diverse landen en coachte ze andere expats. Daarna is ze zich gaan verdiepen in de meer complexere problematieken op interpersoonlijk vlak en kijkt ze vooral ook systemisch met mensen naar hun uitdagingen. Jeanine werkt Engelstalig en Nederlandstalig en is geaccrediteerd door de NVRG, NVVS, NIP, Schematherapie vereniging en het Nederlandse BIG-register.

Over coach Jeanine

Jeanine heeft veel energie en vertrouwen en stort zich met hart en ziel in de meest complexe situaties. Zij heeft veel gezien en meegemaakt als expat, partner, moeder en professional. Die ervaringen helpen, naast de kennis, met het ontknopen van vastzittende patronen en belemmerende overtuigingen. Volgens Jeanine gaat het om een nieuw perspectief te kunnen zien, want dat is er. Enthousiasme, kennis en eigenheid om vervolgens vanuit verdiept bewustzijn écht aansluiting te vinden; wanneer Jeanine mensen mag laten groeien, groeit heel de omgeving met ze mee.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer