'Daag je zelf uit om een ander perspectief te kunnen zien en zie je leven veranderen'

Jeanine Souren

jeaninesouren@topexecutivecare.nl

Jeanine is een zeer ervaren psycholoog en trauma-specialist die zich diep inzet voor het helpen van mensen bij het overwinnen van innerlijke uitdagingen en het navigeren van complexe relationele dynamieken.

Als geregistreerd psycholoog heeft Jeanine haar expertise verder uitgebreid als psychotherapeut (specialisme trauma), systeemtherapeut en seksuoloog.

Als ICF-geaccrediteerde coach begeleidt Jeanine mensen bij innerlijke vragen, waarbij zij zich richt op relationele patronen en persoonlijke groei. Met haar rijke ervaring als expat die in verschillende landen heeft gewoond en gewerkt, heeft zij ook coaching ondersteuning geboden aan andere expats. In de loop der tijd heeft Jeanine haar focus verlegd naar meer complexe interpersoonlijke vraagstukken, waarbij zij een systemisch perspectief hanteert om individuen te helpen hun unieke uitdagingen te begrijpen en te navigeren.

Jeanine is vloeiend in zowel Engels als Nederlands, waardoor zij effectief kan werken met mensen uit diverse achtergronden. Zij is geaccrediteerd door gerenommeerde beroepsorganisaties zoals de NVRG (Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie), NVVS (Nederlandse Vereniging voor Seksuologie), NIP (Nederlands Instituut van Psychologen), Schematherapie Vereniging en het Nederlandse BIG-register (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg).

Over coach Jeanine

Jeanine heeft veel energie en vertrouwen en stort zich met hart en ziel in de meest complexe situaties. Zij heeft veel gezien en meegemaakt als expat, partner, moeder en professional. Die ervaringen helpen, naast de kennis, met het ontknopen van vastzittende patronen en belemmerende overtuigingen. Volgens Jeanine gaat het om een nieuw perspectief te kunnen zien, want dat is er. Enthousiasme, kennis en eigenheid om vervolgens vanuit verdiept bewustzijn écht aansluiting te vinden; wanneer Jeanine mensen mag laten groeien, groeit heel de omgeving met ze mee.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer