Verdieping voor executives

Niet eerder werd er zo veel van een leider gevraagd. Continu bereikbaar en in een hoog tempo. Word je geleid door de verwachtingen of zit je zelf nog aan het stuur? Is het tijd om meer regie te nemen?

We vragen ongekende wendbaarheid van onze leiders. Ze moeten inspireren, verbinden, communiceren. Ze moeten kiezen, koersen, vastgrijpen en loslaten. Ze moeten verandering brengen en continuïteit uitstralen. Misschien ben je gewend om steeds te voldoen aan alle verwachtingen. In je privéleven en je werk. Dat kan je uitputten, frustreren en ver van jezelf brengen. Je authenticiteit staat onder druk.

Aan de verwachtingen valt niet te ontkomen. Die zijn er en die voel je. Er is wel een manier om er effectiever mee om te gaan. Door dicht bij jezelf te blijven en je eigen koers te durven varen. Dat is het vertrekpunt van onze executive coaching. Juist door jouw eigen koers te kiezen, krijg je anderen mee. Door onze coachingtechnieken en analyses leer je het beste uit jezelf te halen.

Kom aan boord

Verandering kan klein beginnen. Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T +31 (0)35-6559000
E info@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Onze werkwijze

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat is gebaseerd op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt: elk proces heeft in essentie dezelfde groeicurve heeft, een golf van verandering. Elk individu heeft daarin zijn optimale positie vanuit een uniek talent.

lees meer