Over ons

Wij zijn buitengewoon nieuwsgierig naar mensen. Wat we doen is het stellen van de juiste vragen. We verdiepen ons in de persoonlijke, zakelijke en privécontext en halen daar de bestaande dilemma’s en paradoxen uit. Dit is de essentie van het coachingtraject. Onze vragen en interventies zijn altijd gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei.

Wij zijn specialisten in persoonlijke groei en ontwikkeling. Sinds onze oprichting, 20 jaar geleden, hebben we ons gericht op high performers: executives, leidende professionals en (management) teams. Met individuele coaching, teamontwikkeling en veranderprogramma’s.

De kern van onze visie is ons geloof dat iedere high performer en elk team in staat is om regie te nemen over zijn of haar eigen verandering. Het vraagt om inzicht, reflectie en diepe aandacht om dat proces te starten en te begeleiden. Daar ligt onze rol.

Krachtig inzicht

Wie een verandering wil maken, hoeft zelden het roer volledig om te gooien. Een kleine koerswijziging kan al een wereld van verschil maken. Zelfs een enkel krachtig inzicht is soms genoeg om je hele leven in de goede zin op zijn kop te zetten. Onze kracht is dat we je helpen voelen, onderzoeken en onderbouwen waar voor jou de crux zit. Je doet inzichten op die jouw natuurlijke kracht losmaken. Daarbij trekken we geen grens met je privéleven, omdat werk en privé vooral bij high performers sterk verweven zijn.

Onze coaches

Onze coaches zijn pas later in hun loopbaan coach geworden. Ze waren daarvoor manager, ceo, dga of medisch professional en maakten hoogte- en dieptepunten mee. Vanuit die ervaring in leven en werk kunnen ze je krachtig spiegelen. Ze zijn met hun hele persoon aanwezig in de coaching. En als de situatie erom vraagt, zijn ze je gids of je raadsman. Intuïtie en zakelijke knowhow spelen een belangrijke rol in onze trajecten.

Onze visie

Onze visie op veranderen is gebaseerd op een wetenschappelijk verandermodel: de AEM-cube. Het uitgangspunt van dit model is dat alle veranderingen dezelfde curve doorlopen. Elk individu heeft vanwege zijn unieke kwaliteiten een optimale positie in die curve. Het startpunt van onze trajecten is om die positie te bepalen. Dat doen we door altijd ‘evidence based’ te werken.

Kapitein over je leven

‘Regie’ is een sleutelwoord in onze coaching. Als liefhebbers van zeilen zeggen we ook wel: we leiden kapiteins op die de regie kunnen nemen over veranderingen. De verandercurve van de AEM-cube is voor ons dan ook een golf. Elke golf maakt in essentie dezelfde beweging als de verandercurve. En achter elke golf ligt weer een nieuwe. Als je leert hoe je gebruik kunt maken van de wind, is elke golf een middel om vooruit te komen.

Bekijk onze mogelijkheden voor:

Executive coachingCoaching voor professionalsTeamontwikkeling

Kom aan boord

Verandering kan klein beginnen. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T +31 (0)35-6559000
E info@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij vertrouwen en de juiste dialoog. Deze dialoog wordt ondersteund door de AEM-cube, een analyse instrument dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer