Waar komen jouw interesses, talenten en drijfveren het best tot hun recht?

Ga aan de slag met Carrière Switch;
het programma voor leidinggevenden en professionals

Ben jij door de pandemie opnieuw en misschien wel anders naar je carriere gaan kijken? Naast de economische gevolgen bracht de pandemie ook een dieper zingevingsvraagstuk aan het licht. Onze vrijheden bleken kwetsbaar en beperkt, zaken die als vanzelfsprekend werden beschouwd zijn  wankeler dan gedacht. Wij zien een gestage toename van professionals die op zoek zijn naar een nieuwe invulling. Ook is het aantal burnouts onder professionals in Nederland toegenomen. Met de professionele begeleiding van een TEC-coach kun je ontdekken wat jouw volgende carriere stap is.

Met het programma Carrière Switch helpen we je met het maken van de juiste keuzes. Dit doen we aan de hand van de volgende vier onderdelen:

  • Why: het ontdekken van jouw intrinsieke interesses, talenten en drijfveren;
  • What: het definiëren van welke positie en in welk type organisatie je het beste tot je recht komt;
  • Where: het realiseren van focus op een volgende carrière stap en de bedrijven waar je zou willen werken;
  • How: het formuleren van manieren om effectief blokkades en valkuilen te vermijden en op welke wijze je vanuit een authentieke en verbindende kracht een nieuwe positie verwerft.

Persoonlijke coach

Top Executive Care heeft affiniteit met én jarenlange ervaring in het begeleiden van executives, managers en professionals. We creëren een veilige omgeving waardoor openhartige en eerlijke gesprekken tot stand kunnen komen. Jouw coach houdt in een sfeer van vertrouwen de spiegel aan je voor. Met de inzichten uit die gesprekken vormen we gezamenlijk een beeld van welke omgeving en welke loopbaan het beste bij jou aansluit.

De afgelopen 21 jaar heeft ons team al meer dan honderden mensen via ons Carrière Switch-programma op weg geholpen richting een nieuwe baan. We begrijpen dat het lastig kan zijn om deze stap te nemen, mede doordat bij het wisselen van baan emoties gepaard gaan. Daarom helpen we je graag bij het creëren van bewustwording, het ontdekken van wat je echt boeiend vindt en het maken van de juiste keuze(s).

Na het volgen van dit programma ben je in staat blokkades te herkennen, weet je beter in welke omgeving jouw kwaliteiten tot bloei komen en heb je een goed beeld van je eigen wensen ten aanzien van werk. Het vinden van een nieuwe uitdaging en het solliciteren worden hierdoor niet alleen effectiever en succesvoller, maar vinden plaats vanuit authenticiteit en kracht!

Waarom Top Executive Care?

  • Wij hebben ruime ervaring met coaching van professionals, executives en (senior) management;
  • Gekwalificeerde coaches;
  • Maatwerk;
  • Groot netwerk in bedrijfsleven (grootbedrijf, mkb, familiebedrijven, zorg, onderwijs en de financiële sector)
  • Rijke expertise dankzij breed spectrum van dienstverlening.

Traject Carriere Switch

Een orientatie voor je verdere loopbaan is zeker geen proces waarbij je over een nacht ijs gaat. Gemiddeld duurt een traject vier tot zes maanden, waarbij je intensief contact met jouw coach zult hebben. Daarbij horen diverse zelfstudie-opdrachten en moment van reflectie. De rode draad in het traject is om jouw intrinsieke interesses, talenten en drijfveren te identificeren. Na het volgen van ons programma heb je een helder beeld van op welke positie en in welk type organisatie jij het beste tot je recht komt. We zorgen er voor dat je in staat bent om effectief blokkades en valkuilen te vermijden. Het zoeken naar een nieuwe uitdaging en het solliciteren wordt hierdoor effectiever en succesvoller en vindt plaats vanuit authenticiteit en kracht. Deze manier van coachen sluit aan bij vragen als “wie ben ik”, “wat wil ik” en “wat kom ik brengen” en wordt door potentiele nieuwe werkgevers als doeltreffender beschouwt dan alleen de opsomming van “wat kan ik” in een CV.

Wil je meer weten over wat dit traject jou kan brengen? Of wil je een gesprek met een van onze coaches om te weten of jij hier iets aan hebt? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend orienterend intakegesprek waarin wij jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Na afloop ontvang je van ons een programmavoorstel met daarin een indicatie van de duur van het traject en de bijbehorende kosten.

Kom aan boord

Verandering kan klein beginnen. Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T +31 (0)35-6559000
E info@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer