'Het leven kan alleen achterwaarts begrepen worden, maar het moet voorwaarts worden geleefd.'

Marit Wisselink

maritwisselink@topexecutivecare.nl

Marit is als (team)coach en trainer verbonden aan Top Executive Care. Na haar studies B.A. Business & Management aan Webster University en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam, heeft zij in verschillende communicatiefuncties gewerkt in de culturele sector, bij onder meer Het Joods Historisch Museum en Het Nationale Ballet.

Na een korte uitstap als consultant in de werving & selectie, heeft Marit haar hart gevolgd en sindsdien is zij werkzaam als coach en trainer. Marit is opgeleid tot coach en trainer bij BGL & Partners en Phoenix Opleidingen (oplossingsgericht coachen, systemisch werken en transactionele analyse).

Marit is altijd nieuwsgierig en op zoek naar het menselijk potentieel. Een integere en oprechte luisteraar die ook hoort wat er niet wordt gezegd. Ze ontrafelt, breng rust, creëert helderheid en overzicht. Marit begeleidt met aandacht voor eigenheid, zelfinzicht en zelfsturing. Én met oog voor wat werkt in de (werk)praktijk.

Over coach Marit

Haar expertise richt zich vooral op het begeleiden van de persoonlijke en professionele ontwikkeling van professionals en teams bij vragen op het gebied van communicatie, samenwerking en (persoonlijk) leiderschap. Hierbij heeft zij oog voor zowel het zakelijke, ‘harde’ als het menselijke, ‘zachte’ perspectief in teams en organisaties. Haar adagium is: niet alleen praten over, maar vooral ook ervaren, voelen en toepassen.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer