Golflengte voor teams

Onderlinge verschillen en diversiteit maken een team sterker. Maar bij veranderingen, zoals een noodzakelijke transformatie, kunnen verschillen juist leiden tot onbegrip en tegenwerking. Doelgericht veranderen begint bij inzicht en begrip voor elkaars natuurlijke rol.
Teamcoaching ontsluit een grote meerwaarde voor de manager, zijn team en hiermee de organisatie. Een teamcoach van Top Executive Care werpt een nieuwe blik op de samenwerking en op de onderlinge dialogen tussen manager en teamleden (en stakeholders). Hij/zij brengt ook aan het licht hoe de talenten en vaardigheden van de teamleden maximaal in te zetten en hoe optimaal waarde toe te voegen aan groei.
Een teamcoach biedt tijdens de teamsessies niet alleen coaching aan de verschillende teamleden maar gelijktijdig ook coaching op de onderlinge relaties. Dit maakt teamcoaching kosten effectief. Onbewuste en niet uitgesproken patronen, aannames en gedrag worden zichtbaar gemaakt en met elkaar opgelost. Bijdragend aan de organisatiedoelstellingen.

Kom aan boord

Verandering kan klein beginnen. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T +31 (0)35-6559000
E info@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer