'Wie durft te verdwalen, vindt nieuwe wegen.'

Jeannette Samplonius

Loopbaancoach en Consultant

jeannettesamplonius@topexecutivecare.nl

Jeannette is na haar rechtenstudie in 1992 bij de ING Groep gaan werken en heeft daar op internationale schaal veel commerciële en financiële ervaring opgedaan. In 2003 volgde een meer op de persoon gerichte carrièrestap en sloot zij zich aan partner bij Financial Assets Executive Search.

Na meer dan 8 jaar als headhunter in de financiële wereld te hebben gewerkt, verdiepte zij zich in de zachtere kant van de mens binnen het bedrijfsleven. In het kader daarvan volgde zij in 2014 de Business Ecology Concept & AEM Cube Certification course en in 2017 de loopbaancoach-opleiding Personality at Work – NEO PI3.

Jeannette zet haar enthousiasme en energieke kracht vooral in voor het aangaan en onderhouden van relaties en netwerken. Haar resultaatgerichtheid komt daarbij goed van pas en zo draagt zij als teamlid van Top Executive Care bij aan een (praktische) positieve en vernieuwende werkomgeving voor professionals. Een positieve instelling, goed samenwerken en vooral open en eerlijk communiceren, daar gaat het bij haar om in het leven.

Over coach Jeannette

Door haar jarenlange ervaring binnen de corporate wereld en als headhunter/coach voor professionals, onderhoudt Jeannette binnen Top Executive Care onder andere de relaties met klanten en adviseert ze professionals op het gebied van carrièreontwikkeling. Resultaatgericht en effectief met elkaar de zaken voor elkaar brengen, daar staat zij voor.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer