Onze coaches

Je wilt weten met wie je gaat werken. Want een sterke visie en een heldere werkwijze zijn belangrijk, maar wat je allereerst zoekt is de juiste persoon voor jou en je team. Een coach met relevante bagage en een stijl die bij jou of je team past. Dit zijn onze mensen.

Marc Pennartz

Marc Pennartz

Executive Coach & Partner

Arts en ondernemer, kan dat? Het carrièrepad van Marc levert het bewijs. Na zijn medicijnenstudie werkte hij van 1988 tot 1991 als arts-assistent in het Antonie van Leeuwenziekenhuis en als medisch adviseur van alarmcentrale EuroCross International. In 1991 werd hij Managing Partner van arbodienst Medisch Consult. In het jaar 2000 specialiseerde Marc zich als bedrijfsarts. Hij nam Top Executive Care over van een collega-arts en is als Managing Partner sinds 2009 beschikbaar als coach voor executives in het bedrijfsleven.

Lees meer..

Albert Hietink

Executive Coach & Partner

Albert is een ervaren ondernemer en ceo. Hij gaf jarenlang leiding aan professionals in media, ICT en gezondheidszorg en kent de belevingswereld van advocaten, medisch specialisten en bankiers. Van 2011 tot en met 2017 was hij CEO van U-center, een private equity owned innovatieve ggz-kliniek. Albert is sinds 2018 Managing Partner bij Top Executive Care en actief als coach voor executives en professionals. Hij kan zijn rol aanpassen aan de persoon en zijn context. Coach, gids, mentor, inhoudelijk klankbord. Ervaring met en expert op het gebied van burn-out bij professionals en executives.

Lees meer..

Jirko Bilik

Executive Coach

Jirko is sinds 2003 bij Top Executive Care betrokken als executive coach. Hij heeft in zijn lange carrière sleutelposities vervuld in Human Resource Management en Management Development binnen onder andere ABN AMRO. Hierdoor heeft hij een rijke ervaring in alle fasen van persoonlijke ontwikkeling en carrières van jonge professionals tot topmanagers.  Als coach is hij actief in een brede internationale consultancypraktijk en in netwerken met een ruime schakering van (familie)bedrijven en intermediairs. Jirko heeft opleidingen gedaan op economisch-juridisch gebied en in HR, waaronder het Advanced Human Resource Executive Program aan de University van Michigan. Hij is gecertificeerd in vele loopbaantools en assessments.

Lees meer..

Zita Hietink

Executive Coach en Psycholoog

Executive coach, psycholoog. Zita schakelt als coach voor executives en professionals binnen Top Executive Care op natuurlijke wijze tussen deze verschillende rollen. Na haar studie Psychologie werkte zij onder andere in het UMC Utrecht, in een particuliere psychologenpraktijk in Hilversum en als coach in de zakelijke en financiële dienstverlening.
Hierdoor beschikt zij over 25 jaar ervaring in het behandelen, adviseren en coachen van adolescenten en volwassenen. Gemotiveerde mensen met de bereidheid tot zelfreflectie helpt zij om verder tot groei en verandering te komen binnen hun professionele setting en/of privésituatie.
Lees meer..

Marit Wisselink

Coach en Trainer

Marit is als (team)coach en trainer verbonden aan Top Executive Care. Na haar studies B.A. Business & Management aan Webster University en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam, heeft zij in verschillende communicatiefuncties gewerkt in de culturele sector, bij onder meer Het Joods Historisch Museum en Het Nationale Ballet. Na een korte uitstap als consultant in de werving & selectie, heeft Marit haar hart gevolgd en sindsdien is zij werkzaam als coach en trainer. Marit is opgeleid tot coach en trainer bij BGL & Partners en Phoenix Opleidingen (oplossingsgericht coachen, systemisch werken en transactionele analyse).

Lees meer..

Jeannette Samplonius

Loopbaancoach en Consultant

Jeannette is na haar rechtenstudie in 1992 bij de ING Groep gaan werken en heeft daar op internationale schaal veel commerciële en financiële ervaring opgedaan. In 2003 volgt een meer op de persoon gerichte carrièrestap als headhunter in de financiële wereld. Na 8 jaar is het tijd zich te gaan verdiepen in de zachtere kant van de mens binnen het bedrijfsleven. In het kader daarvan volgde zij de Business Ecology Concept & AEM Cube Certification course en de loopbaancoach-opleiding Personality at Work – NEO PI3. Jeannette zet haar enthousiasme en energieke kracht vooral in voor het aangaan en onderhouden van relaties en netwerken. Haar resultaatgerichtheid komt daarbij goed van pas en zo draagt zij als teamlid van Top Executive Care bij aan een praktische, positieve en vernieuwende werkomgeving voor professionals.

Lees meer..

Jeanine Souren

Coach en Psycholoog

Jeanine is psycholoog en als coach betrokken bij Top Executive Care. Zij heeft haar master in psychologie als uitgangspunt genomen om zich verder te verdiepen als psychotherapeut, systeemtherapeut en seksuoloog. Ze is een ICF geaccrediteerde coach en begeleidt mensen met innerlijke vraagstukken en relationele, vastgelopen patronen. De eerste jaren van haar carrière werkte en woonde ze als expat in diverse landen en coachte ze andere expats. Daarna is ze zich gaan verdiepen in de meer complexere problematieken op interpersoonlijk vlak en kijkt ze vooral ook systemisch met mensen naar hun uitdagingen. Jeanine werkt Engelstalig en Nederlandstalig en is geaccrediteerd door de NVRG, NVVS, NIP, Schematherapie vereniging en het Nederlandse BIG-register.

Lees meer..

Annemarie Snoeck

Coach

Annemarie is als executive coach en teamcoach verbonden aan Top Executive Care. Ze coacht individuen en teams vanuit diverse invalshoeken, waarbij leiderschap, veerkracht en intermenselijke communicatie eruit springen. Op het gebied van burn-out en stress bij professionals en executives heeft Annemarie ruime ervaring en veel expertise opgebouwd, waardoor mensen effectief geholpen kunnen worden.

Lees meer..

Leen Paape

Raden van Toezicht/ Commissarissen

Leen is een ervaren bestuurder en toezichthouder, zijn carrière beginnend op de Koninklijke Militaire Academie te Breda. Tijdens zijn militaire loopbaan werd hij registeraccountant en heeft daarna dat beroep kort uitgeoefend bij KPMG. Teveel cijfers en té weinig mensen maakten dat hij een verandering in zijn loopbaan zocht.

Lees meer..

Tijn Vuijk

Coach

Tijn begon haar carrière als meervoudig internationaal kampioen freeride skiën. Hier ontdekte zij dat werken met ademhalingstechnieken een vergelijkbare ervaring biedt als het beklimmen van bergen. Dit maakt haar vandaag de dag een verfrissende psycholoog en (adem)coach. Tijn kan jou of jouw team helpen om de motivatie, transformatie en inspiratie weer terug te vinden.

Lees meer..

Harry Vink

Coach

Harry werkt al meer dan 20 jaar als coach voor senior managers, executives en jonge talenten in verschillende profit en non-profit organisaties, zowel op individueel als op teamniveau. Als managementconsultant geeft hij advies op het gebied van conflicthantering, persoonlijke assessments en verandermanagement. Daarnaast verzorgt Harry managementtrainingen en is hij supervisor van coaches binnen diverse organisaties.

Lees meer..

Maak contact met een coach

Verandering komt in golven. Beweeg mee en kom verder dan je ooit voor mogelijk hield. Onze veranderprogramma’s leren je effectief vooruitbewegen. Als executive, professional en met je team.

Maak een afspraak