'Verander je perspectief en een nieuwe wereld aan mogelijkheden dient zich aan.'

Annemarie Snoeck

Executive Coach

annemariesnoeck@topexecutivecare.nl

Annemarie is als executive coach en teamcoach verbonden aan Top Executive Care.

Ze coacht individuen en teams vanuit diverse invalshoeken, waarbij leiderschap, veerkracht en intermenselijke communicatie eruit springen. Op het gebied van burn-out en stress bij professionals en executives heeft Annemarie ruime ervaring en veel expertise opgebouwd, waardoor mensen effectief geholpen kunnen worden.

Na een 15-jarige carrière in de marketingcommunicatie, met name als zelfstandig consultant voor diverse bedrijven, heeft zij de focus van haar ondernemerschap verlegt naar de professionele coaching. Sindsdien is zij actief bij coachopleidingen voor professionals uit het bedrijfsleven en bij diverse organisaties die werk maken van persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Daarnaast heeft ze een goedlopende coachpraktijk in Hilversum.

Over coach Annemarie

Kenmerkend voor Annemarie is de betrouwbare, solide basis in haar coaching. Ze combineert diepte en lichtheid, ratio en gevoel, intuïtie en fysieke gewaarwordingen; al naar gelang passend of nodig om helderheid en weer perspectief te krijgen in een vastgelopen situatie.

“De ontdekkingsreis die ik samen met de coachee aanga, ontpopt zich altijd op een unieke manier. Je weet van tevoren nooit precies hoe, maar we komen altijd uit bij nieuwe mogelijkheden en eigen oplossingen die echt motiveren. De gewenste resultaten volgen vanzelf. Dit unieke proces inspireert enorm, en zet mij aan tot het blijven leren en ontwikkelen, en dat komt weer ten goede aan iedereen die met mij werkt.”

Als coach draagt ze bij aan het proces van ‘thuiskomen’ van mensen: bij zichzelf, in hun team of organisatie. Het weer terugvinden van een gevoel van , met plezier elke dag weer opstaan en met energie samen aan de slag om doelen te bereiken. Daarbij support Annemarie om werkelijk de uitdagingen aan te gaan, de gewenste uitkomsten te bereiken en te groeien als persoon ondanks – of liever nog dankzij –  de dynamiek van alle dag.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer