Verstoorde familie relaties herstellen

Business coaches helpen uw bedrijf. Familieadviseurs helpen uw familie.
Top Executive Care biedt beiden tegelijk aan.

Ons team van ervaren familie coaches is gespecialiseerd in het helder krijgen van de onderlinge (verstoorde) familie dynamieken om vanuit daar tot nieuwe verbinding en versterking van de familie banden te komen. Top Executive Care heeft affiniteit met en jarenlange ervaring in het begeleiden van (vermogende) families. Door een veilige omgeving te creëren, komen open en eerlijke gesprekken tot stand. Onze coaches houden in een sfeer van vertrouwen de spiegel voor. Ze gaan op zoek naar de vragen die men niet zo snel aan elkaar stelt. Vragen die essentieel zijn om samen tot inzichten en oplossingen te komen die het herstel van de onderlinge relatie versnellen en bestendigen.

Denk hierbij aan vraagstukken rondom:

  • Loyaliteitsconflicten;
  • Opvolging;
  • Eigendoms- en vermogens discussie;
  • Rivaliteit/ verstoorde verhoudingen tussen broers en zussen;
  • Conflict ouder/ kind;
  • Echtscheiding;

Wij zijn een multidisciplinair team van professionals met een breed scala aan ervaring en diverse deskundige achtergronden. Ieder van ons heeft een stevige reputatie in het werken met familiedynamieken gerelateerd aan familiebedrijf of familiebezit. Wij begrijpen de druk, emoties en de verantwoordelijkheid die binnen familiebedrijven en families heerst.

Neem voor meer informatie via onderstaande opties contact met ons op.

Kom aan boord

Verandering kan klein beginnen. Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T +31 (0)35-6559000
E info@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer