Top Family Care

Business coaches helpen uw bedrijf. Familie coaches helpen uw familie.

Naast Top Executive Care, specialist in persoonlijke groei en ontwikkeling binnen bedrijven en vooral gericht op high performers zoals executives, leidende professionals en (management) teams, hebben we Top Family Care opgericht. Ons werkterrein bleek veel groter omdat er ook veel vraag is naar coaching en begeleiding vanuit de familie context.

Binnen families en relaties is er vaak een behoefte om beter met elkaar te verbinden of elkaar beter te begrijpen. Het is ons geloof dat ieder individu in staat is om zelf de regie te nemen om hieraan te werken. Wij bieden inzicht, reflectie en persoonlijke aandacht om dat proces te starten en te begeleiden. Ervaring, veiligheid en vertrouwen zijn daarbij cruciaal en daar ligt onze rol.

Top Family Care heeft een multidisciplinair team van professionals met een breed scala aan ervaring. Ieder van ons heeft een stevige reputatie in het werken met dynamieken gerelateerd aan familie, intieme relaties, kinderen, familiebedrijf of -bezit.  

Ga naar Top Family Care

Kom aan boord

Verandering kan klein beginnen. Laat je contactgegevens achter en we nemen snel contact met je op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T +31 (0)35-6559000
E info@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer