'Als je weet wat je kernwaarden zijn, dan kun je ook werkelijk de koers gaan varen die jouw essentie en kracht weerspiegelen.'

Zita Hietink

Executive coach, psycholoog

zitahietink@topexecutivecare.nl

Executive coach, psycholoog. Zita schakelt als coach voor executives en professionals binnen Top Executive Care op natuurlijke wijze tussen deze verschillende rollen. Na haar studie Psychologie werkte zij onder andere in het UMC Utrecht, in een particuliere psychologenpraktijk in Hilversum en als coach in de zakelijke en financiële dienstverlening.

Hierdoor beschikt zij over 25 jaar ervaring in het behandelen, adviseren en coachen van adolescenten en volwassenen. Gemotiveerde mensen met de bereidheid tot zelfreflectie helpt zij om verder tot groei en verandering te komen binnen hun professionele setting en/of privésituatie.

Zita is doorbraakgericht en komt snel tot verdieping. Haar rijke werk- en levenservaring zorgen ervoor dat ze goed zicht heeft op (ineffectieve/belemmerende) gedachten, gedrags- en communicatiepatronen. Professionals vinden in haar een coach die de wereld van de ratio begrijpt en deze weet te verbinden met de verlangens van het hart. Ze is een coach die actief luistert, rust creëert, maar de krachtige vragen zeker niet schuwt. Zita wisselt gemakkelijk van rol als coach, psycholoog, sparringpartner en als intuïtief mens met levenservaring.

Over coach Zita

Zita heeft groot vertrouwen in de mogelijkheid van elk mens om vanuit eigen kracht te handelen. Om leiderschap te nemen. Mensen voelen zich door haar empowered. “Vanuit welke waarden wil je je leven inrichten, je werk doen, je relaties vormgeven en hoe doe je dat nu?” Welke onderliggende overtuigingen sturen je gedrag en keuzes?” Dat zijn in het gesprek vragen die langs kunnen komen. Haar aanpak is afwisselend, doel- en resultaatgericht, analytisch en pragmatisch.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer