'Als je stopt met leven naar verwachtingen, schep je voorwaarden om ze te overtreffen.'

Albert Hietink

Executive Coach & Partner

alberthietink@topexecutivecare.nl

Albert is een ervaren ondernemer en ceo. Hij gaf jarenlang leiding aan professionals in media, ICT en gezondheidszorg en kent de belevingswereld van advocaten, medisch specialisten en bankiers. Van 2011 tot en met 2017 was hij CEO van U-center, een private equity owned innovatieve ggz-kliniek. Albert is sinds 2018 Managing Partner bij Top Executive Care en actief als coach voor executives en professionals. Hij kan zijn rol aanpassen aan de persoon en zijn context. Coach, gids, mentor, inhoudelijk klankbord. Ervaring met en expert op het gebied van burn-out bij professionals en executives.

Albert heeft rollen gehad als bedenker, pionier en ontwikkelaar, waarin hij  ontdekte dat het leiderschap er bij hem van nature in zit. Nu is hij gedreven om zich verder te verdiepen in de persoonlijke ontwikkeling van anderen.

About coach Albert

Albert is binnen Top Executive Care actief als executive coach en koppelt actuele kennis van methodieken aan de kracht van intuïtie. Hij luistert met zijn ogen en hart, maakt contact door associatie. Een onverwachte, rake vraag kan soms meer blootleggen dan een model. Bij het aanspreken van de potentie in een persoon blijkt dat regelmatig doorslaggevend voor succes. Albert is gedreven om het optimale uit een ander te halen. Bijzonder is zijn internationale achtergrond. Vanuit zijn persoonlijke ervaring kan hij zich verplaatsen in expats en organsiaties met diversiteit. Hij begrijpt de werking van verschillen en overeenkomsten op zakelijk en persoonlijk niveau.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer