"De toekomst is belangrijker dan het verleden omdat die nog moet komen. Zodat dat je daar nog wat aan kan doen"

Abdul, Grand Hotel Europe

Marc Pennartz

Executive Coach & Partner

marcpennartz@topexecutivecare.nl

Arts en ondernemer, kan dat? Het carrièrepad van Marc levert het bewijs. Na zijn medicijnenstudie werkte hij van 1988 tot 1991 als arts-assistent in het Antonie van Leeuwenziekenhuis en als medisch adviseur van Alarmcentrale EuroCross International. In 1991 werd hij Directeur van Medisch Consult en richtte van daar uit de eerste geprivatiseerde arbodienst in Nederland op.

In het jaar 2000 specialiseerde Marc zich tot bedrijfsarts. Hij nam Top Executive Care over van een collega-arts en is als Partner sinds 2009 actief als (team) coach voor executives in het bedrijfsleven.

Marc ontwikkelde zich tot ‘arts voor vitaliteit’. Hij is tot de dag van vandaag geboeid door en nieuwsgierig naar de mens en zijn gedrag in relatie tot gezondheid. Zijn credo is ‘nieuw inzicht leidt altijd tot persoonlijke groei en ontwikkeling’.

About coach Marc

Marc richt zich als arts/executive coach op het verband tussen leiderschap, vitaliteit en persoonlijk functioneren van topmanagers in professionele organisaties. Hij is expert op het gebied van burn-out bij professionals en topmanagers. Zijn kennis, ervaring, intuïtieve kracht en vooral mensgerichte benadering vormen de sleutel tot positieve beïnvloeding die tot blijvend en duurzaam resultaat leidt. Regiehoudend, in balans en in verbinding met de ander en actief in het (werkende) leven staand. Dat realiseert hij zowel op individueel- als op teamniveau.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer