‘Ik versterk de talenten van mijn cliënten die ze tot dusver niet effectief benutten’

Harry Vink

Coach

harryvink@topexecutivecare.nl

Harry werkt al meer dan 20 jaar als coach voor senior managers, executives en jonge talenten in verschillende profit en non-profit organisaties, zowel op individueel als op teamniveau. Als managementconsultant geeft hij advies op het gebied van conflicthantering, persoonlijke assessments en verandermanagement. Daarnaast verzorgt Harry managementtrainingen en is hij supervisor van coaches binnen diverse organisaties.

Door zijn opleiding tot (kinder- en jeugd-) psychiater en systeemtherapeut heeft Harry sterk ontwikkelde diagnostische vaardigheden. Hierdoor is hij is staat om mensen snel in te schatten en feedback te geven op hun sterke en minder sterke punten. Met deze feedback kunnen zijn cliënten conclusies trekken over zichzelf en wat ze willen veranderen.

Als coach helpt Harry de talenten van cliënten die ze tot dusver niet effectief benutten versterken. Het doel is daarbij om mensen te helpen die willen veranderen, hun talenten willen gebruiken, nieuwe uitdagingen willen vinden en meer plezier willen krijgen in hun werkomgeving.

Over coach Harry

In trainingen en (team)coaching programma’s besteedt Harry extra aandacht aan het betrekken van de omgeving bij de analyse. Dit is belangrijk omdat de organisatiestructuur en -cultuur cruciaal zijn in het handelen van mensen en teams. In al zijn programma’s en trajecten leert hij de deelnemers om voortdurend te wisselen van perspectief op wat ze willen en proberen te bereiken, versus wat haalbaar is gezien de in- en externe factoren. Door te laten zien hoe mensen hun perspectief kunnen veranderen, kunnen ze beter functioneren in diverse omstandigheden. Door bepaalde interventies te gebruiken, zorgt Harry ervoor dat ze floreren en effectief verandering initiëren.

Harry is in staat met verschillende mensen om te gaan en wordt gewaardeerd vanwege zijn analytische vermogen, diagnostisch inzicht en ‘out of the box’ denken. Daarnaast ervaren zijn cliënten Harry als empathisch en warm. Het werken als adviseur heeft zijn visie op wat passend is op zowel strategisch als tactisch niveau aangescherpt

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer