Ervaringen van onze coachees

Deze mensen gingen je voor en namen regie over verandering. Zij delen hun ervaringen en vertellen hoe hen dat verder bracht dan ze zelf voor mogelijk hielden.
Robert-Jan Buitenkamp Gecoacht door Albert Hietink

Ik heb de coaching als plezierig en leerzaam ervaren. Albert weet door goed uit te vragen, te luisteren en met relevante voorbeelden (uit de praktijk) tot de kern te komen. Tevens hebben bepaalde oefeningen mij geholpen tot het komen van nieuwe inzichten.

Gecoacht door Albert Hietink

In gesprekken met Albert werd het mij al snel duidelijk dat hij, dankzij zijn ruime ervaring, het onderwerp dat ik wilde bespreken écht begreep. Bovendien beschikte hij over concrete methodes waarmee ik kon oefenen en waarmee ik tot blijvende inzichten gekomen ben.

Zev Davidson Gecoacht door Albert Hietink

Mijn coaching traject met Albert heb ik als zeer waardevol ervaren! Vanaf het begin had ik het gevoel dat er een klik tussen ons was. Albert wist mij in alle vertrouwen diep te raken en de gesprekken gingen daarom ook een laag dieper dan gebruikelijk en brachten mij weer naar de kern wie ik daadwerkelijk ben, waar mijn kracht ligt en wat mijn vuilkuilen zijn. De rust en het zelfvertrouwen is terug. Ik zit weer in het NU.

Pieter Hilhorst Gecoacht door Albert Hietink en Zita Hietink

Top organisatie! Tijdens mijn burn-out is mij geadviseerd om met Top Executive Care contact op te nemen. Vanaf het eerste contact had ik gelijk een klik met Albert. Albert en Zita hebben mij geholpen om weer tot mijzelf te komen. Mijn gevoel niet weg te stoppen en juist met zelfvertrouwen uit te spreken waar ik behoefte aan heb. Met Albert heb ik kunnen terugvinden wie ik ben én om daar trots op te zijn. Hij is heel ontspannen, schakelt snel tussen denken en voelen, confronteerde en sprak zich uit als ik dat nodig had. Dit leverde vele waardevolle inzichten op! Zita voegde nog daar nog haar medische kijk aan toe, stimuleerde verdieping en bood verhelderend perspectief. Kortom een organisatie die er voor mij is, luistert en handelt.

Gecoacht door Albert Hietink

Door goed te luisteren, door te vragen en te adviseren helpt Albert je om zélf tot belangrijke inzichten te komen. En om bewust positieve keuzes te maken in je persoonlijke en zakelijke leven. Erg waardevol!

Taco de Vries Gecoacht door Albert Hietink

Tijdens de eerste sessie voelde ik gelijk een klik. Albert wist direct de juiste snaar te raken waardoor ik na de eerste sessie al een prachtig cadeau heb mogen ontvangen. In de volgende sessies wist Albert mij te inspireren en motiveren om met zaken aan de slag te gaan waar ik voorafgaand aan de coaching nog niet over had nagedacht. Dit heeft mij nieuwe inzichten gegeven en helpt het mij nog beter om mijn pad te bewandelen.

Gertjan Baars Gecoacht door Albert Hietink

Op weg naar het directorschap ben ik ca. 17 jaar geleden heel goed begeleid door Johan Schaberg van TEC. Nu er weer belangrijke keuzes moesten worden gemaakt, ben ik opnieuw gecoached door een coach van TEC, Albert Hietink. TEC bestaat nu weliswaar uit een nieuwe groep coaches met nieuw en ander elan, maar hetzelfde vertrouwde gevoel. Het resultaat voelde toch weer als vanouds. Het is Albert opnieuw gelukt mij in mijn reis zeer goed te begeleiden. Luisteren, begrijpen en het helpen verwerven van nieuwe inzichten met gevoel en begrip voor context en levensfase van mij als coachee, heb je wederom voortreffelijk gedaan. Ik heb een nieuw pad met nieuwe energie gevonden en op een andere wijze ook naar mezelf leren kijken. Albert, dank voor alle diepe en constructieve dialogen en ik weet zeker dat onze paden in de toekomt weer samenkomen.

Gecoacht door Albert Hietink en Annemarie Snoeck

Ik had geen enkele ervaring met het concept van de familie opstelling en was er ook eerlijk gezegd niet erg in geïnteresseerd. Ik zag simpelweg belang bij het weer opnieuw in contact treden met mijn familieleden, een begin te maken met elkaar weer te leren kennen en hoe wij dat zouden doen vond ik secundair. En of wij daar buitenstaanders bij nodig zouden hebben zag ik ook niet direct. Wij hebben een sterke en zeer typische familieband die doorspekt is met rolpatronen, codes maar ook met veel humor. Niet altijd makkelijk te ontcijferen voor buitenstaanders en dus voorwaar geen makkelijke opgave voor facilitators Albert en Annemarie. Zij hebben dat fantastisch gedaan door op een onnavolgbare wijze heel effectief te faciliteren - en soms zelfs actief te interveniëren - in onze gesprekken zonder dat dat de familiale intimiteit verbrak of op een andere manier verstorend werkte, zij waren in zekere zin zeer aanwezig maar tegelijkertijd ook weer plezierig onzichtbaar. Het sleutelwoord voor mij daarbij is de veilige omgeving die zij daardoor voor ons hebben weten te scheppen. Terugkijkend was dat zonder hen niet goed mogelijk geweest. De sessies zijn vanzelfsprekend maar begin geweest en er is nog veel werk aan de winkel maar het heeft ons fantastisch op weg geholpen om weer met een nieuwe blik maar elkaar te kijken en ik kijk er met zeer veel plezier op terug.

Suzanne Somers Gecoacht door Marit Wisselink

Vanaf het eerste gesprek wist Marit me diep te raken. Van hele hedendaagse belemmeringen tot vicieuze cirkels die altijd terug leken te komen. Marit heeft me de handvaten gegeven om deze te herkennen, te doorbreken en om te buigen. Ik heb tijdens mijn coaching inzichten en adviezen verworven die mij de rest van mijn leven zullen dienen. Een hele warme, open en prettige coach die echt met je begaan is. Bedankt Marit!

Sander van de Poll Gecoached door Albert Hietink

Albert is een coach uit duizenden. Een professional die weet waarover hij praat. Hij laat je zelf je eigen pad kiezen en helpt je ontdekken wat nodig is ontdekt te worden. Geen druk, geen gepush, maar in alle rust en vertrouwen. Hierdoor heb ‘ik’ relatief snel de oorzaak gevonden van het energielek en ook de oplossing ‘zelf’ erbij gevonden. Dit alles onder leiding van Albert! Albert is iemand die ik zeker zou aanraden. Persoonlijk, professioneel en begripvol.