Ervaringen van onze coachees

Deze mensen gingen je voor en namen regie over verandering. Zij delen hun ervaringen en vertellen hoe hen dat verder bracht dan ze zelf voor mogelijk hielden.
Gecoached door Albert Hietink

Door goed te luisteren, door te vragen en te adviseren helpt Albert je om zélf tot belangrijke inzichten te komen. En om bewust positieve keuzes te maken in je persoonlijke en zakelijke leven. Erg waardevol!

Taco de Vries Gecoached door Albert Hietink

Tijdens de eerste sessie voelde ik gelijk een klik. Albert wist direct de juiste snaar te raken waardoor ik na de eerste sessie al een prachtig cadeau heb mogen ontvangen. In de volgende sessies wist Albert mij te inspireren en motiveren om met zaken aan de slag te gaan waar ik voorafgaand aan de coaching nog niet over had nagedacht. Dit heeft mij nieuwe inzichten gegeven en helpt het mij nog beter om mijn pad te bewandelen.

Gertjan Baars Gecoached door Albert Hietink

Op weg naar het directorschap ben ik ca. 17 jaar geleden heel goed begeleid door Johan Schaberg van TEC. Nu er weer belangrijke keuzes moesten worden gemaakt, ben ik opnieuw gecoached door een coach van TEC, Albert Hietink. TEC bestaat nu weliswaar uit een nieuwe groep coaches met nieuw en ander elan, maar hetzelfde vertrouwde gevoel. Het resultaat voelde toch weer als vanouds. Het is Albert opnieuw gelukt mij in mijn reis zeer goed te begeleiden. Luisteren, begrijpen en het helpen verwerven van nieuwe inzichten met gevoel en begrip voor context en levensfase van mij als coachee, heb je wederom voortreffelijk gedaan. Ik heb een nieuw pad met nieuwe energie gevonden en op een andere wijze ook naar mezelf leren kijken. Albert, dank voor alle diepe en constructieve dialogen en ik weet zeker dat onze paden in de toekomt weer samenkomen.

Gecoached door Albert Hietink en Annemarie Snoeck

Ik had geen enkele ervaring met het concept van de familie opstelling en was er ook eerlijk gezegd niet erg in geïnteresseerd. Ik zag simpelweg belang bij het weer opnieuw in contact treden met mijn familieleden, een begin te maken met elkaar weer te leren kennen en hoe wij dat zouden doen vond ik secundair. En of wij daar buitenstaanders bij nodig zouden hebben zag ik ook niet direct. Wij hebben een sterke en zeer typische familieband die doorspekt is met rolpatronen, codes maar ook met veel humor. Niet altijd makkelijk te ontcijferen voor buitenstaanders en dus voorwaar geen makkelijke opgave voor facilitators Albert en Annemarie. Zij hebben dat fantastisch gedaan door op een onnavolgbare wijze heel effectief te faciliteren - en soms zelfs actief te interveniëren - in onze gesprekken zonder dat dat de familiale intimiteit verbrak of op een andere manier verstorend werkte, zij waren in zekere zin zeer aanwezig maar tegelijkertijd ook weer plezierig onzichtbaar. Het sleutelwoord voor mij daarbij is de veilige omgeving die zij daardoor voor ons hebben weten te scheppen. Terugkijkend was dat zonder hen niet goed mogelijk geweest. De sessies zijn vanzelfsprekend maar begin geweest en er is nog veel werk aan de winkel maar het heeft ons fantastisch op weg geholpen om weer met een nieuwe blik maar elkaar te kijken en ik kijk er met zeer veel plezier op terug.

Suzanne Somers Gecoached door Marit Wisselink

Vanaf het eerste gesprek wist Marit me diep te raken. Van hele hedendaagse belemmeringen tot vicieuze cirkels die altijd terug leken te komen. Marit heeft me de handvaten gegeven om deze te herkennen, te doorbreken en om te buigen. Ik heb tijdens mijn coaching inzichten en adviezen verworven die mij de rest van mijn leven zullen dienen. Een hele warme, open en prettige coach die echt met je begaan is. Bedankt Marit!

Sander van de Poll Gecoached door Albert Hietink

Albert is een coach uit duizenden. Een professional die weet waarover hij praat. Hij laat je zelf je eigen pad kiezen en helpt je ontdekken wat nodig is ontdekt te worden. Geen druk, geen gepush, maar in alle rust en vertrouwen. Hierdoor heb ‘ik’ relatief snel de oorzaak gevonden van het energielek en ook de oplossing ‘zelf’ erbij gevonden. Dit alles onder leiding van Albert! Albert is iemand die ik zeker zou aanraden. Persoonlijk, professioneel en begripvol.

Stephan van Dongen Gecoached door Marc Pennartz

Ik merkte dat mijn werk en privéleven in elkaar over begonnen te lopen. Ik werkte veel in de avonden en gedurende de weekenden en nam mijn werk mee naar huis. Mijn verlangen was om dit – met name mentaal gezien - meer te van elkaar te scheiden zodat er weer meer ruimte en aandacht voor mijn gezin zou zijn. Via een goede kennis kwam ik bij Top Executive Care uit. De 1 op 1 coachingssessies die ik met Marc Pennartz voerde, heb ik als zeer prettig ervaren. Hij heeft mij in een informele setting, een spiegel voorgehouden. Dankzij zijn laagdrempelige manier van werken en zijn vermogen om op hetzelfde niveau te kunnen communiceren, ontstond er bewustwording en rust in mij om mijn werk en privé beter in balans te brengen.

Rob Brand Gecoached door Marc Pennartz

Ik kwam bij Marc Pennartz uit na een intake voor één van mijn medewerkers. Dat was zo’n mooi gesprek dat ik zelf heb besloten een traject in te gaan. Geen spijt van, aan de hand van concrete leerdoelen heb ik tijdens het coaching traject mijn kwaliteiten en valkuilen veel beter te begrijpen en hierop in te spelen. Mijn persoonlijke authentieke effectiviteit is daardoor echt enorm vergroot mede door de juiste verrassende vragen te stellen. De afwisseling van wandelen in de omgeving en afspreken op kantoor heeft daar ook nog eens enorm aan bijgedragen.

Begeleiding Familie Gecoached door Albert Hietink & Annemarie Snoeck

De rustige aanpak en het gevoel van veiligheid was voor ons vijven doorslaggevend. Opnieuw leren kijken en luisteren naar elkaar in een sfeer van fijngevoeligheid en respect heeft ons dichter bij elkaar gebracht. Het gaf ons de moed verdrietige dingen te delen waar we overheen hadden proberen te leven. Tegelijkertijd werd duidelijk waar gezonde grenzen niet duidelijk genoeg waren geweest. Een verhelderend en leerzaam traject dat ons vertrouwen geeft in een toekomst met elkaar!

Johan Wakkie Gecoached door Jeanine Souren

Dankzij de coaching heb ik inzicht gekregen in thema’s waar ik heel mijn leven mee rond liep. Jeanine Souren was hierin leidend en ik heb met behulp van schema therapie en familieopstellingen, inzicht in mijzelf gekregen. Hierdoor was ik in staat om primaire zaken uit mijn jeugd te vertalen naar mijn huidige volwassen brein. Dankzij dit proces werden de te behandelen thema’s inzichtelijk. Ik heb geleerd om op mijzelf te leven en mijn geluk en plezier niet alleen van anderen af te laten hangen. Ik ben tevreden met wat ik nu heb en beleef de dingen intenser en met meer diepgang. Ik heb Jeanine leren kennen als een enorm empathische en betrokken coach. Doordat zij vanuit haarzelf erg open is en ook eigen ervaringen deelt, ontstond er al snel een band van vertrouwen en openheid. Geen geheimen, ik wilde alles met haar delen en voelde de ruimte dat dit kon. Het coachingstraject heeft ervoor gezorgd dat ik meer in verbinding sta met mijzelf en tevreden met mijzelf ben. De beperkingen die er waren, staan mij niet meer in de weg. De connectie met de mensen om mij heen is veel sterker geworden doordat een deel van de oude Johan ‘verdwenen’ is.