'Nieuwsgierigheid, durven experimenteren, resultaatgerichtheid en creatieve denkkracht leiden tot mooiere organisaties.'

Lambert Koster

lambertkoster@topexecutivecare.nl

Lambert heeft een achtergrond in Hotelmanagement en Bedrijfskunde. Na eerst een periode als operations manager te hebben gewerkt op de universiteit binnen de executive education heeft hij de overstap gemaaktnaar het organisatieadviesvak.

De eerste jaren in loondienst bij een trainingsbureau en later als verantwoordelijke voor learning & development binnen een strategie consultancy organisatie. Daarna heeft hij als eigen ondernemer samen met een vennoot een eigen training & adviesbureau opgezet dat zich hoofdzakelijk richtte op de zorg en uiteindelijk is verworden tot een netwerkorganisatie.

Lambert heeft jarenlang bedrijfskunde leergangen verzorgd voor medisch specialisten, ziekenhuisapothekers en openbare apothekers en programma’s voor huisartsen en bestuurders van zorggroepen. De afgelopen 10 jaar is hij als associate verbonden geweest aan verschillende organisaties zoals de Holland Consultancy Group, de Baak en Human Insight. Als coach/trainer bij Top Executive Care richt hij zich oporganisatievraagstukken waarbij onderwerpen als strategie, innovatie & design thinking en leiderschapsontwikkeling & teams de rode draad vormen.

Over coach Lambert

In het dagelijks leven heeft Lambert een brede interesse in heel verschillende onderwerpen, van slow food en slow cooking tot geschiedenis, van houtbewerking/meubelmaken naar biologisch tuinieren en van outdoor klimmen naar levensbeschouwing. Professioneel liggen zijn specialismen in onderwerpen rond strategie, innovatie & verandering, maar in combinatie met de menskant met onderwerpen als systemen in organisaties, leiderschap en organisaties als organisaties als ecologisch systeem. Deze brede interesses komen ook terug in de benadering van de zakelijke opdrachten; “hoe kun je patronen vinden in complexe vraagstukken, onderwerpen met een open blik benaderen en bovenal met een groep experimenteren om middels creativiteit en verschillende invalshoeken tot een werkende en gedragen oplossing te komen?”

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer