‘Als je luistert naar je lichaam en gevoel kunnen blokkades pas écht opgeheven worden’

Tijn Vuijk

Coach

tijnvuijk@topexecutivecare.nl

Tijn begon haar carrière als meervoudig internationaal kampioen freeride skiën. Hier ontdekte zij dat werken met ademhalingstechnieken een vergelijkbare ervaring biedt als het beklimmen van bergen. Dit maakt haar vandaag de dag een verfrissende psycholoog en (adem)coach. Tijn kan jou of jouw team helpen om de motivatie, transformatie en inspiratie weer terug te vinden. 

Tijn heeft meerdere opleidingen gevolgd om de gekwalificeerde psycholoog en coach te worden die zij vandaag de dag is. Ze heeft een systemische opleiding gedaan bij Nienke Binkhorst in Amersfoort. Daarnaast heeft zij de tweejarige opleiding Sjamanistisch en systemisch coachen met paarden en andere dieren bij Kifungo gevolgd. Dit is tevens ook een reguliere coach opleiding. Haar ademcoach opleiding heeft zij bij Adem en Stem gevolgd, onder leiding van Stephen Monné. Ook heeft zij een master Klinische Neuropsychologie en een onderzoeksmaster Cognitive Neuropsychology (beide Cum Laude). Ze heeft ook een Theory-U opleiding gedaan bij U-lab en meerdere cursussen Geweldloos communiceren (Non-violent communication) gevolgd bij Connecting2Life. Doorzetten zit dus in haar bloed en dat draagt ze graag over tijdens haar sessies.

Over coach Tijn

Tijn haar moeder is lichaamsgerichte therapeut en hierdoor kreeg Tijn al vroeg veel mee over de samenhang van lichaam en geest. Sinds 2017 heeft zij haar eigen praktijk op het gebied van systemisch coachen en ademwerk en werkt ze met zowel volwassenen, kinderen als koppels. Haar intuïtie en gevoel spelen een grote rol bij dit werk. 

Tijn biedt zowel één-op-één als groepssessies aan voor een heel team. Tijdens haar ademsessies leer je door “verbonden te ademen” te ademen met een optimale zuurstofopname. Hierbij begeleidt Tijn jou op een doelgerichte manier om de essentie naar boven te halen. Je leert naar je gevoel en je lichaam te luisteren en blokkades kunnen worden opgeheven.

Maak vandaag een begin

Veranderen begint klein. Zet de eerste stap. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T+31 (0)35-6559000
Einfo@topexecutivecare.nl

bel mij terug

Strategie

Onze visie op verandering

Onze coaching vertrekt altijd bij de AEM-cube, een verandermodel dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer