https://www.youtube.com/watch?v=0rb3XcR-MIw

Je kunt golven niet bedwingen,

je kunt er wel op leren surfen

Met onze coaching en ontwikkelprogramma’s neem je regie over verandering. In je werk en je privéleven. Dat brengt je verder dan je voor mogelijk houdt. Als executive, professional en met je team.

Verdieping voor executives

Jouw koers schept verwachtingen. Is hij duidelijk genoeg?
Leer hoe je dicht je bij jezelf blijft en je team meekrijgt.

lees meer
Golflengte voor teams

Elk teamlid heeft een optimale positie in het veranderproces. Krijg helder waar je staat. Begrijp de verschillen en bereik maximale synergie.

lees meer
Reflectie voor professionals

Meedeinen lijkt comfortabel. Maar wat als je weet dat er meer in je zit? Ontdek hoe je jouw golven groter maakt met meer impact.

lees meer

Ervaringen van onze coachees

Robert-Jan Buitenkamp Gecoacht door Albert Hietink

Ik heb de coaching als plezierig en leerzaam ervaren. Albert weet door goed uit te vragen, te luisteren en met relevante voorbeelden (uit de praktijk) tot de kern te komen. Tevens hebben bepaalde oefeningen mij geholpen tot het komen van nieuwe inzichten.

Gecoacht door Albert Hietink

In gesprekken met Albert werd het mij al snel duidelijk dat hij, dankzij zijn ruime ervaring, het onderwerp dat ik wilde bespreken écht begreep. Bovendien beschikte hij over concrete methodes waarmee ik kon oefenen en waarmee ik tot blijvende inzichten gekomen ben.

Zev Davidson Gecoacht door Albert Hietink

Mijn coaching traject met Albert heb ik als zeer waardevol ervaren! Vanaf het begin had ik het gevoel dat er een klik tussen ons was. Albert wist mij in alle vertrouwen diep te raken en de gesprekken gingen daarom ook een laag dieper dan gebruikelijk en brachten mij weer naar de kern wie ik daadwerkelijk ben, waar mijn kracht ligt en wat mijn vuilkuilen zijn. De rust en het zelfvertrouwen is terug. Ik zit weer in het NU.

Pieter Hilhorst Gecoacht door Albert Hietink en Zita Hietink

Top organisatie! Tijdens mijn burn-out is mij geadviseerd om met Top Executive Care contact op te nemen. Vanaf het eerste contact had ik gelijk een klik met Albert. Albert en Zita hebben mij geholpen om weer tot mijzelf te komen. Mijn gevoel niet weg te stoppen en juist met zelfvertrouwen uit te spreken waar ik behoefte aan heb. Met Albert heb ik kunnen terugvinden wie ik ben én om daar trots op te zijn. Hij is heel ontspannen, schakelt snel tussen denken en voelen, confronteerde en sprak zich uit als ik dat nodig had. Dit leverde vele waardevolle inzichten op! Zita voegde nog daar nog haar medische kijk aan toe, stimuleerde verdieping en bood verhelderend perspectief. Kortom een organisatie die er voor mij is, luistert en handelt.

  • 1
1
referenties

Reflectie brengt je in beweging

Onze werkwijze

Onze coaching vertrekt altijd bij vertrouwen en de juiste dialoog. Deze dialoog wordt ondersteund door de AEM-Cube, een geheel oordeelvrij analyse instrument, dat gebaseerd is op 20 jaar wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is dat elk proces een groeicurve doormaakt, een golf van verandering. Ieder individu heeft daarin zijn optimale positie en unieke talent. Onze programma’s maken je positie zichtbaar en vergroten je kracht.

lees meer