Werkwijze

Door technologische ontwikkelingen verandert de wereld steeds sneller. Top Executive Care begeleidt organisaties en individuen bij die continue verandering door middel van coaching en training. We realiseren meer vitaliteit in mensen, teams en organisaties.
Het succes van een organisatie hangt nauw samen met de veerkracht van leiders, van hun authenticiteit en van de manier waarop zij de waarden van de organisatie uitdragen. Leiders moeten in staat zijn koers te bepalen en te houden. Daarnaast is het succes van de organisatie afhankelijk van de onderlinge samenwerking van teams om tot een succesvolle performance te komen.
 
Effectieve samenwerking begint met bezinning op het persoonlijke gedrag. Dit intensieve, inzichtgevende proces begeleidt Top Executive Care met ervaren coaches en trainers.

Onze aanpak is gebaseerd op:

  • onze passie voor de intrinsieke drijfveren van de mens
  • ecologisch analyse instrument (AEM Cube): geeft inzicht hoe ieder individu bijdraagt aan groei en ontwikkeling. Uitgangspunt is dat iedereen talent heeft om bij te dragen aan (een deel van) groei.
  • de ontwikkelbaarheid van emotionele intelligentie (EQ-i)
  • relevante werkervaring van onze coaches (manager, bestuurder, ondernemer, professional)

Voor Top Executive Care vormen deze het fundament van individuele coaching en van ieder team proces. Altijd maatwerk. Het resultaat is regie op (jouw) verandering.

Kom aan boord

Verandering kan klein beginnen. Laat je contactgegevens achter en we nemen binnen een dag contact op. Voor een telefonische kennismaking of een intakegesprek.

Uw gegevens

Contact

T +31 (0)35-6559000
E info@topexecutivecare.nl

bel mij terug